Horoba : Vom aduce jucatori de la AC Milan

Horoba : Vom aduce jucatori de la AC Milan

Preşedintele Gazului Metan vorbeşte despre jocul de la Tg. Jiu, despre parcursul echipei în campionat si totodata Horoba declară că Gaz Metan a semnat un contract de colaborare cu celebra AC Milan.

- Domnule Horoba, ce părere aveţi despre meciul de la Tg. Jiu?

- Sunt mulţumit de rezultat, pentru că s-a făcut dreptate în ultimele secunde ale jocului, deoarece în partea secundă am dominat total jocul şi ar fi fost nedrept să ne fi întors acasă fără vreun punct. În a doua repriză am fost peste adversar, iar acest punct reprezintă o gură de oxigen pentru noi. Echipa a demonstrat că are valoare. Despre cauzele care au dus la evoluţii slabe în tur o să avem timp în vacanţa de iarnă să facem o analiză, pentru a corecta punctele slabe şi de a lua măsuri pentru ca, în retur, să ne atingem obiectivul. Chiar şi aşa, eu unul sunt convins că, deşi suntem acum pe locul 12, putem să ne îndeplinim obiectivul, clasarea pe locul 7.

- Turul e istorie, iar din retur s-au jucat deja două meciuri. Aţi avut tot timpul la dispoziţie pentru a vă face o părere, care sunt punctele forte şi unde "scârţâie" echipa...

- Sincer, îmi cam pare rău că se termină sezonul acum, deoarece am avut rezultate relativ bune în ultimele partide. Se poate afirma că am demonstrat încă din debutul campionatului că avem valoare, însă paradoxal, nu am reuşit să continuăm jocul bun de-a lungului acestei prime părţi a campionatului. Tot la plusuri, aş menţiona faptul că, în afara Rapidului, am luat puncte tuturor participantelor în cupele europene. Problema este că, împreună cu antrenorii, trebuie să găsim cauzele care au dus0 la lipsa de motivaţie faţă de echipele de nivelul nostru.

- În urmă cu câteva zile aţi surprins pe multă lume prin parafarea unui acord cu gruparea italiană AC Milan...

- Acest acord intră tot în categoria plusurilor. În câteva zile o să explic exact despre ce este vorba în protocolul de colaborare. Cu siguranţă va fi un câştig extraordinar pentru Gaz Metan, în conjunctura actuală. Am discutat cu cei de la Milan, ne-am pus de acord, iar într-un timp cât mai scurt urmează să vorbim şi despre împrumutul câtorva fotbalişti, pentru a acoperi posturile pe care le avem deficitare. O să vedeţi feţe noi în iarnă, începând cu perioada pregătire din Turcia. Ca o noutate, vă pot spune încă de pe acum că, în perioada 1-16 februarie, vom pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia, unde mergem de câţiva ani. Am stabilit programul, iar în prezent se lucrează la perfectarea meciurilor de verificare. Tot în premieră vă spun că iubitorii fotbalului medieşean vor putea urmări partidele amicale din Antalya la televizor, deoarece suntem în discuţii avansate ca meciurile să fie transmise la televizor, în ţară.

 tribuna.ro