Pandurii Tg Jiu 1-1 Gaz Metan,bravo baieti

Pandurii Tg Jiu 1-1 Gaz Metan,bravo baieti

Echipa antrenata de Cristi Pustai , a reusit sa scoata un egal noroc la Pandurii Targu, scor 1-1 , prin autogolul marcat in minutul 90+1 de Adrian Rusu.
Cu un registru tactic complet schimbat, și cu un Eric mult mai prezent în jocul echipei sale, Gaz Metan a surprins pe toată lumea prin lejeritatea cu care a ajuns la poarta Pandurilor. Iar ocaziile s-au derulat cu repeziciune la porta lui Mingote. Eric, de două ori, dintre care un șut a atins și transversala, dar și Bawab s-au jucat cu nervii unui Pustai încremenit pe banca oaspeților.


"A fost un joc care a avut sare şi piper. Poţi să spui că ai avut ghinion când primeşti în ultimele secunde un autogol ilar, dar rezultatul este echitabil. Îmi pare rău că nu am reuşit să încheiem anul cu o victorie pe teren propriu, dar a fost un meci destul de bun şi cei care au venit la stadion nu au avut de ce să se plictisească", a spus Grigoraş la DigiSport.

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, consideră că formaţia sa a meritat să termine la egalitate. "E un punct pe care îl meritam după repriza a doua. Îmi cer scuze dacă au fost unele gesturi mai nesportive la nivelul limbajului la finalul jocului. Problema motivaţiei este la antrenamente, şi în aceste condiţii meteorologice este foarte greu. Terenul central e bun, dar nu ştiu unde ne vom antrena pentru că sinteticul este îngheţat. Nici nu am văzut cine a înscris ultimul gol. Rezultatul este echitabil", a menţionat Pustai.


Pandurii: Mingote - Unguruşan, Mamele, Viera, Al. Vlad - Cl. Voiculet, D. Nistor, Rusu - Maxim, Lemnaru, Răduţ
Rezerve: Lazar - Matulevicius, C. Cristea, Tătaru, Boutadijne, I. Rada, Ignea

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Muth, Frăsinescu, Buzean - Todea, V. Negru, Breeveld - Avram, Eric, Llullaku Rezerve: Greab - Zaharia, Vukadinovic, Fl. Dan, Bawab, Vasilache, D. Roman

Revin cu informatii !!