Parteneriat intre Gaz Metan si AC Milan

Parteneriat intre Gaz Metan si AC Milan

Medieşenii au semnat un protocol de colaborare cu gruparea italiană, care va intra în vigoare chiar din această iarnă

Gaz Metan a reuşit să le ia faţa granzilor din Liga 1 şi a semnat ieri un protocol de colaborare cu AC Milan, valabil chiar din pauza de iarnă. Pactul a fost intermediat de impresarul Horaţiu Horoba, fiul directorului general al Mediaşului, Ioan Horoba.

Cei doi au parafat contractul cu directorul sportiv al Milanului, Ariedo Braida, în sala de trofee a clubului italian. "E un contract extrem de avantajos pentru clubul medieşean. Practic, orice jucător extracomunitar al Milanului pe care îl doreşte Gaz Metan şi căruia îi plăteşte doar salariul va putea fi împrumutat gratis pentru un sezon. În plus, gruparea din Mediaş ar putea să cumpere definitiv orice jucător din lotul milanez care nu mai intră în vederile clubului, indiferent de la ce nivel, cu drept de prioritate", a dezvăluit Horoba jr.

Contractul de colaborare dintre cele două grupări prevede şi un schimb amplu de experienţă. "Cristi Pustai va putea pleca oricînd să urmărească antrenamentele de la prima echipă, iar tehnicienii de la copii şi juniori vor fi instruiţi după metodele italiene şi chiar vor participa la cursuri, la Milano", a mai adăugat fiul lui Horoba.

sursa.www.gsp.ro