Edi Iordanescu antrenor la Gaz Metan?

Edi Iordanescu antrenor la Gaz Metan?

La nici trei zile de despărţirea de Cristi Pustai, care a plecat la Pandurii, Gaz Metan pare a fi găsit succesorul ideal pentru revigorarea echipei.
Edi Iordănescu (34 de ani) a fost contactat aseară pentru a prelua banca tehnică a Mediaşului. Fiul fostului selecţioner va fi ajutat de secundul Dan Matei, dar şi de un preparator fizic.
Propunerea medieşenilor a sosit la doar o săptămînă distanţă de la numirea sa în funcţia de manager general la Fortuna Brazi, în liga a treia. Oficialii lui Gaz Metan sper să-l convingă pe Iordănescu jr. să accepte provocarea de a antrena în Liga 1  oferindu-i un contract pe un sezon şi jumătate, cu drept de prelungire pe încă un sezon.
Dacă el va refuza, nu e exclus ca oficialii lui Gaz Metan să-i acorde credit lui Dan Matei, deţinător de licenţă Pro, care ar putea fi ajutat de actualul căpitan, Cristian Todea. Pe lista lui Gaz Metan a figurat şi numele lui Gigi Mulţescu, însă fostul tehnician al Astrei nu a mai fost căutat, discuţiile rămînînd la stadiul de două convorbiri telefonice.
1 meci are Iordănescu jr. ca antrenor în Liga 1, la Steaua: 26.09.2010, Oţelul-Steaua 1-0.

www.GSP.ro