Mijlocas de 23 de ani , in probe la Medias

Mijlocas de 23 de ani , in probe la Medias

Tehnicianul Gigi Mulţescu testează, în aceste zile, un produs al Universităţii Craiova, care a jucat ultima dată la "U" Cluj.

La finele săptămânii trecute a ajuns, la Mediaş, mijlocaşul Dragoş Firţulescu, fostul jucător al Universităţii Cluj. Fotbalistul a efectuat, vineri, primele şedinţe de pregătire cu Gazul Metan, iar în cazul în care îl va convinge pe tehnicianul Gheorghe Mulţescu, ar putea semna un angajament cu gruparea medieşeană.
În vârstă de 23 de ani, Firţulescu şi-a început cariera la seniori la Universitatea Craiova. în anul 2006, formaţie pentru care a evoluat în 46 de meciuri, de-a lungul celor 5 sezoane, înscriind un gol în campionat. A urmat un împrumut la FC Caracal, formaţie pentru care a jucat 30 de partide şi a marcat 5 goluri. În 2011, a ales să plece în Cipru, la echipa Alki Larnaca, unde a prins doar 6 meciuri, în care a marcat o singură dată. Anul trecut s-a întors în ţară, la FCM Tg. Mureş, apoi a plecat, liber de contract, de la Universitatea Cluj.


Vor veni doi jucatori de la echipa secunda a celor de la AC Milan , jucatori care se afla vizorul primei echipe.


De la Milan vor veni, în Antalya, doi fotbalişti, un atacant şi un fundaş stânga. Sunt jucători care se află în vizorul primei echipe a Milanului şi care, pentru moment, evoluează la echipa a doua a clubului respectiv. Nu ar fi avut rost ca ei să vină în România, pentru că se află într-o altă fază a pregătirii, aşa încât se vor alătura echipei abia în cantonamentul din Antalya - Ioan Horoba

www.tribuna.ro