Mijlocas de la CFR Cluj dorit la Medias

Mijlocas de la CFR Cluj dorit la Medias

Oficialii campioanei României la fotbal, CFR Cluj şi omologii lor de la Gaz Metan Mediaş, negociază împrumutul fotbalistului Ioan Hora la formaţia lui Cristian Pustai.
Hora a fost achiziţionat de CFR în 2010 şi a disputat în Gruia 45 de partide însă a fost mereu considerat un jucător neadatptat, de către toţi antrenorii care s-au perindat pe banca tehnică a feroviarilor.
Ioan Hora are 24 de ani şi a mai jucat de-a lungul vremii la UTA Arad şi Gloria Bistriţa. În toamna anului trecut fotbalistul de bandă a mai fost ofertat de echipe din China.

Mijlocasul CFR-ului este cotat la 1.000.000 de euro de catre site-ul german transfermarket http://www.transfermarkt.de/de/ioan-hora/profil/spieler_54528.html

A plecat si Vukadinovic

Echipa din Mediaş a rămas şi fără fundaşul stânga Ivan Vukadinovic, care şi–a reziliat contractul.

Oficialii grupării medieşene au decis, în urmă cu două zile, să se mai despartă de încă un fotbalist din lotul pregatit de tehnicianul Cristi Pustai. După plecările lui Victoraş Astafei (Oţelul), Cristi Bud (FC Bihor) şi Ciprian Vasilache, fundaşul stînga Ivan Vukadinovic este al patrulea fotbalist care părăseşte gruparea medieşeană.