Multescu este noul antrenor al Gazului

Multescu este noul antrenor al Gazului

 Cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Cristi Pustai, va fi înlocuit pe banca tehnică a formaţiei Gaz Metan Mediaş de catre Gigi Mulţescu, antrenor care a mai pregătit-o în acest campionat pe Astra Giurgiu. Mutarea va fi oficializată cel mai târziu în cursul zilei de miercuri.
Gigi Mulţescu nu a stat mult pe margine după ce patronul Astrei, Ioan Niculae, l-a pus pe liber. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani şi-a dat acordul să preia conducerea tehnică a formaţiei Gaz Metan Mediaş, dupa ce Cristi Pustai a semnat cu Pandurii Targu Jiu.
Gaz Metan va fi a treia echipă pe care o va pregăti Mulţescu senior pe parcursul acestui an, după Delta Tulcea, din liga a doua, şi Petrolul, pe care a salvat-o de la retrogradare în sezonul trecut.
În ceea ce-l priveşte pe Cristi Pustai, aceasta se desparte de medieşeni după sase ani de mandate, timp în care a dus-o pe Gaz Metan, în premieră, până în preliminariile Europa League.
Cei care doresc sa fie prezenti la antrenamentul echipei,sunt asteptati la ora 16.00 langa casa de bilete de la stadion.