Ne-a refuzat.Cine vrea sa ne antreneze si pe noi?

Ne-a refuzat.Cine vrea sa ne antreneze si pe noi?

Jucatorii Gazului vor fi antrenati incontinuare de Dan Matei , dupa ce Edi Iordanescu a refuzat oferta mediesenilor pe motiv ca sotia sa a nascut .


Fostul secund al Stelei a declinat oferta, dorind să continue la echipa de liga a 3-a, Fortuna Brazi. Motivul este faptul că soţia lui Edi a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului şi doreşte să fie cât mai aproape de Bucureşti, unde cei doi locuiesc.

"Dan Matei este antrenorul nostru, are licenţă Pro şi, până găsim pe altcineva, el va pregăti echipa. Nu vrem să ne grăbim să aducem pe altcineva. Grigoraş? Dacă ar fi disponibil, l-am vrea, dar ştiu că şi-a găsit echipă. Sută la sută el va antrena altă echipă din Liga I. Nu îl pot contacta pentru că deja are o înţelegere cu cineva. Nu pot să vă spun cu cine, dacă este Oţelul sau altă echipă. Pista cu Gigi Mulţescu a apărut doar în presă, dar asta nu înseamnă că nu ne gândim şi la el. Au mai venit şi alte oferte din străinătate, prin intermediul unor prieteni de-ai mei. Andone i-a cerut lui Marin Condescu nu ştiu câţi bani şi o mină. Noi ce să-i dăm, o sondă? Sunt sigur că Andone are alte planuri. noi vom aduce un antrenor român, sută la sută", a spus Horoba la DigiSport.