Soc la clubul Gaz Metan , jucator gasit plin de sange si zgariat pe malul Tarnavei mari

Soc la clubul Gaz Metan , jucator gasit plin de sange si zgariat pe malul Tarnavei mari

Caz șocant și nemaiîntâlnit la formația medieșeană de baschet Gaz Metan Mediaș. Un baschetbalist american care în urma cu două zile a semnat un contract cu gruparea de pe Târnava Mare, a ajuns la Spitatul de Psihiatrie Sibiu, în noaptea de miercuri spre joi. Totul a început miercuri după-amiaza când sportivul era la antrenament și a început să susțină că aude voci. Pentru că a devenit din ce în ce mai agitat, au fost chemați polițiștii locali medieșeni care l-au transportat la Spitalul Municipal Mediaș. De aici a fugit, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare plin de sânge și zgâriat. A fost transportat din nou la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, iar ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu.
Președintele Gazului Metan, Ioan Horoba, spune că ambasada Statelor Unite ale Americii a fost deja anunțată despre incident și nu știe ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute.
”Este un caz mai puțin obișnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru ca nu sunt în țară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile și urma să efectueze vizita medicală la Sibiu. Acum nu știu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. Am anunțat și ambasada SUA despre starea lui pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz pana acum”, a explicat Ioan Horoba, președintele clubului Gaz Metan Mediaș.
“În acest moment incă i se fac pacientului diferite investigații medicale, însă starea acestuia este stabilă și este în afara oricărui pericol”, ne-a spus Denisa Nicoară, managerul Spitalului de Pshihiatrie Sibiu.
sursa:sibiu100.ro