Veniti la stadion,avem nevoie de sustinere

Veniti la stadion,avem nevoie de sustinere

Mai multi jucatori ai echipei noastre au declarat pentru Site-ul Suporterilor ca isi doresc ca fanii sa vina din nou la stadion , sa fie alaturi de ei si sa ii incurajeze pana in ultimul minut.


Sergiu Muth : ''Echipa are nevoie de suporteri! Doar impreuna vom putea indeplini obiectivul propus si sa readucem echipa acolo unde isi doresc toti sa fie: in Liga I''.

Ionut Buzean : ''Va asteptam in numar cat mai mare la fiecare meci .Veniti sa ne bucuram cu totii de fiecare victorie . Impreuna suntem mai puternici''.

Azdren Llullaku : ''Avem nevoie si de ajutorul vostru pentru a castiga campionatul, cu voi alaturi de noi o sa fie mai usor , haideti la stadion va asteptam''.

Ciprian Petre : ''Așteptam suporterii la stadion,speram ca fanii vor fi al 12-lea jucator.Măcar acum la promovare daca in liga 1 nu s-a putut.Suporterii vor sustine echipa,indiferent de persoanele din conducere''.

Alex Greab : ''Avem mare nevoie de sustinere in noul sezon din partea lor''.

Sambata dimineata ora 11:00 , Gaz Metan Medias va intalni pe teren propriu formatia Unirea Tarlungeni.Persoanele care doresc sa sustina echipa,sunt asteptate la ora 10:20 langa cladirea A.C.R .

Bilete meci