Bomba:Platesti si faci parte din lotul echipei

Bomba:Platesti si faci parte din lotul echipei

Venit in luna iulie la Medias pentru a da probe joc, fostul jucator al echipelor Concordia Chiajna si Farul Constanta, in varsta de 25 de ani, mijlocasul Martonca Costel Adrian , a sustinut doar cateva antrenamente la echipa medieseana. Insa , in cursul zilei de sambata (03.10.2015) , am fost contactat pe site-ul Suporterilor www.Gazistul.ro , prin care tanarul jucator a rupt tacerea cu dezvaluiri incredibile din perioada petrecuta la Medias. ''Antrenorul Ioan Balaur m-a luat deoparte si mi-a zis sa ii dau 5000 de euro ca sa fac parte din lotul echipei'' .

''Am fost in vara la Medias, si eu mi-am facut treaba pe teren si m-a luat deoparte ,  antrenorul Ioan Balaur  mi-a zis  ''vrei sa intri in  lot contribui cu suma de 5000 de euro .  si stiu un coleg  care  a intrat  pe o suma mai  mica,  era finul lui Balaur, asa nu se face performanta  pacat  de  echipa de acolo,  si deaia e fotbalul romaneasc asa slab din cauza  persoanelor precum  domnul  Balaur.

 Gazistul.ro: Ce i-ai spus dupa ce ti-a cerut bani?

 Ca ii dau din salariul meu care mi-l da, si mi-a zis ca el vrea toti bani odata, ca daca pe el il schimba in 2 sau 3 etape, cand ii mai dau eu  banii ? el ii vroia inainte si eu nu i-am dat nici un ban,  m-am gandit ca daca ii dau si nu ma ia in lot si imi da teapa.Oricum e un subiect inchis pentru mine , o sa imi iau revansa pe teren.
Asta este  realitatea, si trebuie  scoase aceste persoane din fotbal care i-au bani si strica  viitorul  unor  copii, nu ma refer la mine,  ci si la altii care sunt in situatia mea.
Trebuia sa fiu pe teren in meciul 2(amical),  si m-am certat cu Balaur, eu am plecat  de acolo     ca  a venit la mine si mi-a zis ''nu ai bani astazi dupa amiaza nici nu te mai  schimbi sa intri sa joci''.
Este o experienta neplacuta.Si eu iubesc  echipa  Gaz Metan, in vara cand am vrut sa merg acolo am  vrut sa merg cu sufletul, dar cand dai de persoane gen domn Balaur iti vine sa te lasi.