Spectacolul Lupilor la Caransebes

Spectacolul Lupilor la Caransebes

O data cu venirea noului antrenor , Gaz Metan Medias da semne de revenire , asta dupa ce a invins la scor in partida sustinuta in aceasta dimineata in deplasare cu Autocatania Caransebes , scor 0-5. 
Formatia noastra a dominat jocul de la un capat la altul , iar in minutul 30 Liviu Băjenaru execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar fundasul Octavian Abrudan înscrie cu o lovitură de cap din şase metri, pe sub portarul echipei gazde.
In minutul 33, se repetă scenariul de la primul gol, Băjenaru centrează, de data aceasta de pe partea dreaptă, Octavian Abrudan rămâne nemarcat şi face dubla din opt metri .
Golul 3 , vine inainte de pauza, cand atacantul Azdren Llullaku recuperează la 35 de metri, scapă singur spre poartă, îl driblează pe Birăescu şi trimite în poarta goală.
Golul 4 , vine dupa o acţiune pe partea stângă, Telecican e depăşit, mingea ajunge la Alex Buziuc, care înscrie cu un şut în dreapta portarului .
In minutul 90+3 , atacantul Alex Buziuc il dribleaza de 2 ori pe portarul echipei gazda si duce scorul la 5-0.

Greab - R. Romeo, Vişa, Abrudan, Buzean (cpt.) - I. Cristea, M. Stancu, Băjenaru, D. Olaru - Llullaku, Buziuc
Rezerve: Botoşer - Trif, V. Creţu, Cip. Petre, Bic, Florean, Figliomeni
Antrenor: Leo Grozavu


In urma acestui rezultat,Gaz Metan Medias urca pe locul 5 , urmand ca etapa urmatoare sa intalneasca pe teren propriu formatia de pe ultimul loc , Metalul Resita.