Gaz Metan invinge si urca pe primul loc! Rezumat VIDEO

Gaz Metan invinge si urca pe primul loc! Rezumat VIDEO


Gaz Metan continua seria meciurilor spectacol in liga 2 dupa ce a invins liderul UTA Arad cu scorul de 3-1, in prima etapa a returului de campionat, urcand pe primul loc pentru prima data in acest campionat.

Formatia noastra a avut posesia mingii in cea mai mare parte a meciului , prima ocazie la poarta oaspetilor a aparut in minutul 13 cand italianul  Figliomeni a preluat la marginea careului, uşor dreapta, şi trage spre colţul lung, dar mingea este deviată şi ajunge în corner.Dupa mai multe faze petrecute in careul aradenilor , mediesenii au reusit deschiderea scorului in minutul 44 dupa un contraatac rapid,jucatorul oaspetilor Burlă a ratat o intercepţie, Munteanu a pătruns în careu prin dreapta şi, din alunecare, pasează în centrul careului, acolo de unde Olaru, venit din spate, trage din prima de la 12 metri aproape sub transversala lui Miron.

In primul minut din repriza secunda, Gaz Metan reuseste sa marcheze din nou prin Figliomeni care a preluat la 40 de metri de poartă, a trecut de Manea, a sprintat în faţa lui Gligor, Botiş şi Burlă, ajungand la marginea careului şi a trimis plasat pe lângă Miron, ieşit la întâmpinare, la rădăcina barei.

Dupa golul 2 , oaspetii au revenit in joc , Alexandru Munteanu faulteaza in propriul careu, iar aradenii reduc din diferenta de la lovitura de 11 metri prin Copil. Dupa marcarea golului, echipa noastra a controlat mingea la mijlocul terenului, apropiindu-se foarte usor de poarta aparata de Bogdan Miron , ratand ocazii dupa ocazii. 

Golul 3 , si ultimul al partidei , a venit in minutul 87 , cand Figliomeni ia pasat în dreapta, pe culoar, lui Munteanu, care acesta a patruns in careu şi întoarce la 13 metri pentru italian. Figliomeni trage la colţul lung, Botiş e pe direcţie şi blochează, mingea sare la Olaru, care trimite cu capul peste arădeni, iar Abrudan îndeplineşte o simplă formalitate de la bara a doua, din trei metri, acolo de unde înscrie cu o lovitură de cap sub transversală.

Gaz Metan: Greab - R. Romeo, Abrudan (cpt.), Elton Dos Santos, Buzean - I. Cristea, Băjenaru (C. Gheorghe '54, Vitinho '78), M. Stancu - D. Olaru, Al. Munteanu, Figliomeni
Rezerve: Botoşer - Trif, Vişa, Bic, C. Gheorghe, Florean, Vitinho
Antrenor: Leo Grozavu

UTA BD: Bg. Miron - Polgar, Al. Manea, Botiş (cpt.), Burlă - Strătilă (Cip. Rus '57), Chindriş, Gligor (Hlistei'57), D. Copil - Ad. Petre (Man '77), Curtuiuş
Rezerve: S. Mara - M. Vlad, C. Costin, Jorza, Man, Hlistei, Cip. Rus
Antrenor: Roland Nagy

In urma acestei victorii , Gaz Metan Medias urca pe locul 1 , cu 28 puncte dupa 14 etape,iar etapa viitoare va intalni in deplasare,Unirea Tarlungeni, ocupanta locului 13 cu 8 puncte.