VIDEO: Golul lui Gavra ne duce pe locul 2!

VIDEO: Golul lui Gavra ne duce pe locul 2!



Gaz Metan s-a impus cu scorul de 1-0 in deplasarea de la Valcea unde a intalnit liderul la zi al seriei a 2-a din Liga a 2-a. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cristian Gavra in minutul 84. Jucatorul venit in aceasta iarna de la Viitorul Constanta a reluat in poarta goala dupa ce balonul a ajuns la el cu sansa in urma unei centrari venite din partea lui Alex Munteanu. 


Dupa 4 minute de la reluarea partidei, Iulian Cristea a lasat echipa in inferioritate numerica, fiind eliminat dupa in fault in apropierea careului nostru de 16 metri. Din fericire scorul a ramas neschimbat pe tabela pana la ultimul fluier si Gaz Metan obtine a doua victorie consecutiva. In urma celor 3 puncte castigate astazi, echipa noastra a acumulat 37 de puncte si ocupa locul secund in clasament, la un punct in spatele adversarilor nostri de astazi, CSM Rm. Valcea. Clasamentul ar putea suferi insa schimbari dupa ultima partida a acestei etape cand se intalnesc ocupatele locurilor 3 si 4, UTA Batrana Doamna (36p) si Baia Mare (35p). 


Etapa urmatoare, echipa noastra va juca pe teren prorpiu cu FC Brasov. Meciul va incepe la ora 19:00 si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.