Zi cu ghinion pentru Gaz Metan

Zi cu ghinion pentru Gaz Metan

Paştele au venit cu ghinion la Mediaş.Dupa 4 meciuri consecutive fara infrangere in play-off-ul ligii secunde,Gaz Metan a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 1-3 de catre Chindia Targoviste.
Golurile meciului :
 1-0 Băjenaru îl angajează în dreapta pe Neagu, acesta centrează în centru din marginea careului, iar Gavra, din 7 metri, reia din voleu sub transversală.

Min 29 1-1 Popa pasează scurt în dreapta careului lui Nisipeanu, acesta îi aşează mingea pentru centrare lui Dinu, care trimite în mijlocul careului, acolo unde Crinel Stoica se înalţă la 11 metri, câştigă duelul aerian cu adversarul său şi reia cu capul lângă bara din dreapta lui Albuţ, rămas nemişcat la această fază. Portarului nu-i vine să creadă că micuţul mijlocaş al Chindiei a ajuns la minge şi le reproşează asta fundaşilor săi.

Min 57 1-2 Cherchez preia o minge la 20 de metri de poarta Gazului, uşor lateral dreapta, protejează bine şi trece de Cazan, îl depăşeşte în viteză pe Cristea, intră în careul mic şi din cinci metri, dintr-un unghi închis, înscrie la colţul scurt pe lângă Albuţ.

Min 90 1-3 Honciu bate penalty-ul în dreapta şi înscrie fără emoţii. Albuţ sărise în colţul opus.

 Gaz Metan ratează o mare şansă de a se desprinde la cinci puncte în fruntea Seriei a II-a, pierde pe teren propriu şi acum mai are doar două puncte în faţa UTA-ei, care a remizat la Baia Mare. Chindia vine la un punct în spatele ”Bătrânei Doamne” şi la trei de Mediaş.





Gaz Metan: Albuţ - M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu - R. Zaharia, Băjenaru (cpt.)(M. Staicu '64), Tîrcoveanu (P. Iacob'70), Al. Munteanu - Coşereanu (Neacşa'46), Gavra
Rezerve neutilizate: Botoşer - Buzean, I. Neag, Al. Zaharia
Antrenor: Cristian Pustai

►Chindia: Meilă - C. Dinu (cpt.), Vătavu, D. Ispas, Martac - Nisipeanu, Honciu, L. Mihai, C. Stoica (Neniţă '60) - Cherchez (Neguţ '84), D. Popa (Aug. Voinea '90)
Rezerve neutilizate: Aioani - Dr. Pătru, Bg. Dinu, Dr. Grigore
Antrenor: Nicolae Croitoru