Egal cu FC Botoșani, primul din acest sezon pentru Gaz Metan

Egal cu FC Botoșani, primul din acest sezon pentru Gaz Metan

Gaz Metan a terminat la egalitate, 0-0 partida cu FC Botosani de pe teren propriu într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii 1. Întâlnirea de astăzi a fost cea de-a 5-a între cele două echipe și a 3-a disputată la Mediaș. O victorie de partea echipei noastre, o victorie pentru botoșăneni și trei rezultate de egalitate, cu 7 goluri pentru noi și 5 pentru oaspteții de astăzi - acesta este bilențul meciurilor dintre Gaz Metan și FC Botoșani. 



Meciul de astăzi este și primul pe care echipa noastră îl termină la egalitate în acest sezon. Precedentele 4 partide s-au închieat cu două victorii și două înfrângeri. 

În urma rezultatului de astăzi, Gaz Metan acumulează 7 puncte și ocupă poziția a 9-a în clasament, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, FC Voluntari, CSM Poli Iași și FC Viitorul însă cu cel mai slab golaveraj dintre acestea, 5 goluri marcate și 6 primite. 

Gaz Metan: Greab - Crețu, Susnjar, Trtovac, Buzean - Zaharia, I. Cristea - Munteanu, Eric, Llullaku - Axente
Au mai intrat: Cristi Gavra în locul lui Mircea Axente (min. 66), Ciprian Petre în locul lui Eric (min. 71) și Ovidiu Bic în locul lui Llullaku (min. 87). 

FC Botoșani: Iliev, Patache, Miron, Plămadă, Mușat - Bordeianu, Vașvari - Dimitrov, L. Fulop, Astafei - Golofca
Au mai intrat: Herghelegiu (Patache - min. 46), Matulevicius (Fulop - min. 72) și Ichim (Golofca - min. 90+3).

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Dinamo din Ștefan cel Mare.