Victorie mare! Gaz Metan învinge campioana en-titre!

Victorie mare! Gaz Metan învinge campioana en-titre!

După patru etape fără victorie, echipa noastră a dat lovitura la Cluj, acolo unde a obținut o victorie împortantă cu Astra Giurgiu, campioana en-titre. Gaz Metan a învins cu 2-0 prin dubla lui Llullaku din minutele 71 și 79. 



După o primă repriză mai puțin spectaculoasă, echipa noastră a ieșit mai motivată de la cabine iar intrarea lui Alexandru Munteanu a facilitat deschiderea scorului după o fază de manual finalizată de șeptarul nostru. Golul doi a venit pe o contră, Eric trimițându-i aceluiași Llullaku în poziție de unu la unu cu Silviu Lung Jr. Kosovarul l-a driblat pe portarul giurgiuenilor și a trimis din alunecare în poarta goală, stabilind rezultatul final. Atacantul nostru a ajuns la a 5-a reușită din acest sezon după cele două goluri marcate în această seară.

În urma acestui succes, Gaz Metan acumulează 11 puncte și urcă o poziție în clasament până pe locul 8, devansând Iașiul. Victoria din această seară este a 3-a pentru Gaz Metan în actuala ediție de Liga 1. Celelalte două victorii au fost obținute în prima și a treia etapă, ambele partide de acasă cu același scor,  2-1 cu ASA Tg. Mureș și Viitorul Constanța. 



Echipele:
Astra: Lung jr. - Lazici, Oros, Săpunaru, Stan - Lovin, Seto - Teixeira, Budescu, Balaure - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Florea, Moise, Nicoară, Boudjemaa, Boubacar, Fabricio

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevici - Radu Zagaria, Danci, Bic, Gavra - Eric, Llullaku
Rezerve: D. Cristea, Buzean, I. Cristea (Eric - 81), Petre, Olaru (Danci - 90+2), Munteanu (Gavra - 66), Axente





În etapa viitoare, echipa noastră va întâlni formația ACS Poli Timișoara pe teren propriu.