FOTO: Gaz Metan II a intalnit Bistrita in Liga 3

FOTO: Gaz Metan II a intalnit Bistrita in Liga 3

Astazi a avut loc pe stadionul Sparta partida dintre Gaz Metan II si FC Gloria Bistrita,meci din cadrul etapei cu numarul 6 a ligii a-III-a.
Trupa antrenata de Costel Hanc a inceput meciul in forta ratand ocazii uriase prin Razvan Trif, Sabin Lupu si Alexandru Zaharia care nu au reusit sa marcheze din interiorul careului.
Desi inaintea acestei partide,mediesenii erau favoriti pe foaia de joc,adversarii de astazi ocupand 12 cu doar 4 puncte obtinute in cele 5 etape disputate,in timp ce gazistii se aflau pe locul 3, surpriza a aparut in minutul 15 cand Nalati a inscris un gol superb de la 25 de metri , dupa o greseala de pozitionare a portarului Andrei Cristea.
In ciuda faptului ca mediesenii au controlat partida, oaspetii au dus scorul la 2-0 in minutul 70, atunci cand Colta a inscris din apropierea careului mic.
Intr-un meci fara prea multe ocazii de gol, cel mai bun marcator al Gazului, Alex Buziuc, a redus din diferenta in minutul 88, inscriind al 5-lea gol in cele 6 etape disputate. In primul minut al prelungirilor, Gaz Metan II a stabilit rezultatul final prin Andrei Predescu care a deviat mingea in poarta dupa sutul expediat de Buziuc, meciul urmand sa se termine la egalitate 2-2.

Andrei Cristea
Stancu, Malik, Porav, Trif
Bic, Ignat, Lupu, Zaharia
Predescu, Buziuc.