Gaz Metan victorie la Mureș cu ASA în etapa a 14-a

Gaz Metan victorie la Mureș cu ASA în etapa a 14-a

Gaz Metan Mediaș a reușit să câștige cu scorul de 3-1 meciul din etapa a 14-a jucată la Tg. Mureș cu ASA. Golurile echipei noastre au fost marcate de Azdren Llullaku și Eric de Oliveira. Llullaku a marcat o dublă iar decarul brazilian al Gazului se află la prima reușită din acest sezon. Eric a oferit și ambele pase de gol lui Llullaku. 



Tabela a fost deschisă pentru prima dată de Llullaku în minutul 7 al meciului după o pasă filtrantă trimisă de Eric printre doi fundași ai ASA-ului, balonul ajungând la golgheterul Ligii 1 care fentează din corp pe unul din apărătorii gazdelor apoi trimite în colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeperul Mingote. Al doilea gol a venit pe aceeași filieră, cu Eric servindu-l excelent pe Llullaku care a trimis sub transversală. ASA a revenit în joc în minutul 43 când Vlad Morar le-a redat speranțele târgmureșenilor înscriid pentru rezultatul la pauză, 2-1. 

După reluare, Gaz Metan a continuat să fie echipa mai bună, iar pressingul formației noastre a dat roade în minutul 64 când Danci a recuperat un balon în apripierea careului de 16 metri, trimiând lui Eric, care nu a ratat șansa de a-și pune numele pe lista marcatorilor șutând din prima în colțul lung. Acesta a fost și scorul final al partidei de la Mureș, ASA 1-3 Gaz Metan! 

Până la meciul din această seară, cele două formații s-au întâlnit în 3 partide disputate la Mureș însă echipa noastră nu a izbutit nicio victorie. 

Rezultatele înregistrate de Gaz Metan Mediaș pe terenul ASA-ului:
ASA Tg. Mureș 1-0 Gaz Metan (12.09.2010)
ASA Tg. Mureș 1-0 Gaz Metan (06.04.2012)
ASA Tg. Mureș 2-0 Gaz Metan (07.11.2014)

În urma victoriei de astăzi, Gaz Metan acumulează 23 de puncte și se instalează momentan pe poziția a 3-a a clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu FC Viitorul (având un golaveraj mai bun decât echipa lui Hagi). 



Echipele: 



În etapa următoare, Gaz Metan va primi vizita echipei CSM Iași. Partida se va disputa vineri, 4 noiembrie la Mediaș.