Victorie de senzație pe terenul liderului!

Victorie de senzație pe terenul liderului!

Gaz Metan a produs surpriza etapei a 12-a a Ligii 1 reușind să învingă liderul la zi al campionatului, Steaua București chiar pe Național Arena, terenul pe care vice-campionii își dispută meciurile de pe teren propriu. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Munteanu în minutul 26 când mijlocașul formației noastre a trimis un șut spre poarta lui Stăcioiu de la aproximativ 20 de metri. Balonul a fost deviat de fundașul Stelei, Mitrea, păcălindu-l pe goalkeeperul gazdelor și intrând în poartă. 



Steaua a fost cel mai aproape de egalare în minutul 54 când Fernando Boldrin a irosit o lovitură de la 11 metri. După ce a benefeciat de un penalty, Steaua s-a bucurat mai bine de 20 de minute și de un om în plus. Crețu a primit al doilea cartonaș galben în minutul 71, lasând echipa în 10. Apărarea noastră a funcționat perfect și până la ultimul fluier al centralului, tabela nu s-a mai modificat. 

Aceasta este cea de-a doua victorie a echipei noastre pe terenul Stelei după victoria din 2010 când Eric marca singurul gol al acelei partide în minutul 2. Victoria Gazului din acel sezon a însemnat și cel mai bun loc din istoria participărilor în prima divizie, locul 7, beneficiind și de o calificare în Europa League. 

Gaz Metan acumulează 19 puncte după 12 runde și ocupă poziția a 6-a în clasament, fiind la egalitate de puncte cu FC Botoșani și Pandurii. Echipa noastră primește vizita ocupantei locului 2, CSU Craiova în etapa următoare. Partida se va juca sâmbătă de la ora 18:00 pe Stadionul Municipal din Mediaș.