Victorie și loc de Play-Off pentru Gaz Metan

Victorie și loc de Play-Off pentru Gaz Metan

Gaz Metan a obținut o victorie foarte importantă astăzi pe teren propriu în compania formației FC Voluntari. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mircea Axente în minutul  52 care a trimis cu capul în poarta oaspeților după o fază de manual făcută de echipa noastră. Pentru Axente acesta a fost cel de-al treilea gol marcat în acest sezon.



 Eric și-ar fi putut înscrie și el numele pe tabela marcatorilor însă balonul trimis de zecarul nostru de la aproximativ 40 de metri a trecut puțin peste transeversală. În finalul partidei, Gaz Metan a ratat o ocazie mare prin Crețu care a rămas singur cu Bornescu însă acesta n-a găsit spațiul porții. 

În urma succesului de astăzi, Gaz Metan acumulează 16 puncte urcând până pe ultimul loc de Play-Off cel puțin până la meciul gorjenilor de la Pandurii. Aceasta e cea de-a 4-a victorie pentru echipa noastră, precedentele 3 fiind reușite în compania echipelor ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța și Astra Giurgiu. 


În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu Steaua în deplasare. Partida dintre actualul lider și echipa noastră se va juca duminică, 16 octombrie pe Național Arena.