Sfaturi pentru succes la pariuri (P)

Sfaturi pentru succes la pariuri (P)

Cu toate că avem câteva zeci sau chiar sute de variante pentru a paria pe meciurile de fotbal, câștigul nu este întotdeauna pe măsura așteptărilor și asta din cauza cotelor nu prea bune oferite de anumite case de pariuri. Nu este ușor să faci bani din pariuri și nu întotdeauna „îți scoți banii” și sunt foarte sigur că știti la ce mă refer. Balanța dintre miză și câștig nu este echilibrată mai ales atunci când pariezi zilnic.



Iată cele trei sfaturi personale pentru a avea succes la pariuri:

1. Pentru că îmi place să pariez pe fotbal la greu, cea mai improtantă regulă a mea este găsirea celor mai bune cote la pariuri pe fotbal. Acest lucru este esențial pentru un câștig considerabil. Să vă dau un exemplu concret: unele case de pariuri oferă cote mai bune decât altele - nu ai cum să nu fi de acord cu mine aici. De exemplu, o casă de pariuri oferă o cotă de 2.00 pentru victoria Stelei cu Dinamo, în timp ce altă casă de pariuri, www.888sport.ro de exemplu, pentru același 2 solist în Derby de România, oferă o cotă de 6.00! Se simte diferența?

2. Urmărește cotele meciurile și pariază la momentul potrivit. Cotele se mai schimbă și atunci e bine să știi când să pariezi. Din propria experiență, pot să spun, că cel mai prielnic moment de a paria, este în ziua meciului. Urmărește echipele și jucătorii acestora. Vezi care e primul 11 ale celor două echipe și compară jucătorii.


3. Pariază live. Pentru un succes garantat la pariurile live, este să cunoști foarte bine echipele. Alegeți câteva echipe și pariază constant pe ele. Urmărește statisticile echipei - rezultatele la pauză, rezultatele la final, goluri marcate în prima repriză, goluri marcate în repriza a doua, marcatori, cornere, etc. Sunt multe de care te poți lega, însă pentru asta este nevoie de puțină cercetare. Cum am mai spus, banii nu se fac chiar așa ușor. Trebuie să transpiri puțin pentru ei.