Victorie în minutul 90.Gazul e pe podium

Victorie în minutul 90.Gazul e pe podium

Gaz Metan Mediaș și CSM Poli Iași au deschis etapa a 14-a a Ligii 1 de fotbal din sezonul regulat cu un meci strâns la capătul căruia echipa lui Cristi Pustai s-a impus cu scorul de 2-1. 


Gaz Metan a irosit o ocazie mare prin Llullaku în prima repriză la scorul de 0-0, balonul trimis de jucătorul nostru cu capul fiind respins de portarul ieșean. Deși formația noastră a jucat mai bine, cei care au deschis scorul au fost oaspeții. La doar două minute de la reluarea reprizei secunde, Marus Mihalache a marcat cu un șut din interiorul careului de 16 metri, mingea scursându-se în poarta apărată de Pleșca. Susnjar a marcat în minutul 58 însă golul nu a fost validat, jucătorul sârb fiind surprins într-o poziție de offside. Gaz Metan a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 74 prin Mircea Axente după o centrare a lui Munteanu. Gaz Metan a dat lovitura de grație în minutul 90 prin fundașul sârb Jasmin Trtovac cu un șut fără speranțe pentru Caparco din interiorul careului de 16 metri. 



Echipa noastră câștigă în extremis și se instalează momentan pe locul 3 în clasament cu 26 de puncte, fiind la egalitate cu Viitorul, însă cu un golaveraj mai bun (20 goluri marcate și 16 primite față de 18 marcate și 14 primite). 


În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu Viitorul în deplasare. Meciul este programat pe 21 noiembrie.