Gaz Metan eliminată din Cupa României

Gaz Metan eliminată din Cupa României

Gaz Metan a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după ce a fost învinsă cu scorul de 3-1 pe teren propriu de Dinamo București. 


După o primă repriză mai saracă în faze de poartă, Gaz Metan și Dinamo au oferit publicului o repriză secundă pe nivelul așteptărilor marcându-se 4 goluri. Din păcate, 3 dintre acestea au fost marcate în poarta noastră.

Oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Romera în minutul 60. Mircea Axente a readus egalarea șapte minute mai târziu. O deviere nefericită a lui Buzean i-a adus pe dinamoviști în avantaj în minutul 78. Nemaiavând nimic de pierdut, echipa noastră s-a aruncat în atac. Din păcate, cei care au marcat au fost tot dinamoviștii, Nistor stabilind scorul final, 3-1, în minutele de prelungire ale partidei. 

Aceasta este prima înfrângere a formației noastre după 13 partide de invincibilitate. Precedentul insucces al echipei antrenate de Cristi Pustai datează din Septembrie când Pandurii ne-au administrat o înfrângere cu același scor, 1-3. 

Rezumat:




Următoarea partidă pentru Gaz Metan va vea loc luni, 19 decembrie cu Astra Giurgiu de la ora 18:00 pe teren propriu într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1. În tur echipa noastră s-a impus cu 2-0.