Victorie de senzație! Dinamo umilită la Mediaș!!!

Victorie de senzație! Dinamo umilită la Mediaș!!!

Gaz Metan Mediaș a făcut unul dintre cele mai bune meciuri de până acum din acest sezon și a câștigat cu scorul de 4-0 în fața celor de la Dinamo București într-un meci contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1. 



Forma bună a fotbaliștilor lui Cristi Pustai a fost încă o dată confirmată în această seară în fața unui adversar redutabil, același care etapa trecută învingea liderul la zi al Ligii 1, Steaua cu 3-1. Golurile partidei din această seară, au fost marcate de golgheterul campionatului, Azdren Llullaku și Mircea Axente, fiecare cu câte o dublă. Primul care a ieșit la rampă, a fost Llullaku. Șeptarul nostru a transformat în gol un penalty obținut tot de el în minutul 30. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, intrându-se astfel cu avantaj minim la cabine pentru echipa noastră. 

Repriza a doua a început mai bine pentru Dinamo însă apărarea precisă a jucătorilor noștri a respins cu brio atacurile adverse. Gaz Metan și-a mărit avantajul de pe tabelă în minutul 77 când Mircea Axente a trimis fără speranțe din interiorul careului de 16 metri după o pătrundere frumoasă realizată de sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira. Același Axente și-a mai trecut o dată numele pe tabela marcatorilor în minutul 81 ajungând la golul cu numărul 8 din acest sezon. În acest moment, Axente ocupă poziția a 3-a în clasamentul marcatorilor din Liga 1 cu 8 reușite. Azdren Llullaku și-a trecut și el o dublă în cont după încă un penalty obținut și executat tot de el. Acesta este cel de-al 16-lea gol marcat de atacantul gazist în acest sezon și este la o distanță considerabilă de 7 goluri față de locul secund în clasamentul golgheterilor.



În urma acestei victorii, Gaz Metan revine pe podium. 34 de puncte și locul 3 după 19 etape și Gaz Metan este tot mai aproape de accederea în Play-off. Acesta este cel de-al 12-lea meci fără înfrângere! 



Formații: 



În etapa a 20-a, Gaz Metan va juca în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu. Partida va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 16:00.