Doar egal cu Steaua și Gaz Metan mai speră la Play-Off

Doar egal cu Steaua și Gaz Metan mai speră la Play-Off

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Steaua într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii 1 de fotbal din sezonul regulat. Cele două goluri au fost marcate de Alibec (min. 30) și Sikorski (min. 54). 



În ciuda jocului foarte bun al echipei noastre din această seară, nu am reușit decât un egal cu Steaua. Sikorski a marcat dar a și semnat cele mai mari ocazii pentru noi. Mingile trimise de atacantul venit în această iarnă s-au oprit în brațele lui Niță sau au ocolit poarta. Jocul din această seară a fost cel mai bun al nostru din 2017 și din păcate doar al doilea punct câștigat din 3 partide.

Echipa noastră a ratat șansa de a se califica în Play-Off înainte de ultima etapă din sezonul regulat. În cazul unei victorii în fața Stelei, Gaz Metan ar fi avut asigurat un loc în primele 6 indiferent de rezultatele din ultima etapă. În condițiile actuale, Gaz Metan va juca o adevărată finală cu CS U Craiova în deplasare într-un meci de care pe care. Jucătorii noștri au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea mult dorită. În acest moment suntem pe locul 4 cu 39 de puncte, la unul în spatele Craiovei și la unul în fața lui Dinamo. CFR Cluj poate trece peste noi în clasament dacă mâine reușeste să învingă Iașiul în deplasare. De asemenea, Astra se poate apropia de noi dacă câștigă cele 3 puncte de pe terenul Chiajnei. 

Rezumat meci:


Echipe:


Clasament:



Galerie foto: