Înfrângere pentru Gaz Metan după un meci slab

Înfrângere pentru Gaz Metan după un meci slab

Gaz Metan a pierdut partida dispută la Voluntari cu scorul de 1-0 într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Ligii 1 de fotbal. Aceasta este prima înfrângere pentru echipa antrenată de Cristi Pustai după 9 deplasari consecutive de invincibilitate, 10 dacă luăm în considerare și victoria cu CNS Deva din Cupa României. Predecenta înfrângere suferită de formația noastră în deplasare, datează din august 2016, atunci când pierdeam la limită cu Chiajna în Liga 1. Au urmat apoi 4 victorii și 5 egaluri în deplasare. Acesta este cel de-al treilea meci oficial disputat de Gaz Metan în 2017 și din păcate nu am reușit să câștigăm mai mult de un punct. 

Unicul gol al întâlnirii de astăzi dintre FC Voluntari și Gaz Metan a fost marcat de Ivanovici în minutul 67. Costin Lazăr l-a găsit într-o poziție ideală pe Iovanovici care preia cu stângul și șutează din întoarcere cu dreptul, fără speranțe pentru goalkeeperul echipei noastre, Pleșca. 

Rezumat meci:


Echipe:


Clasament:În etapa următoare, Gaz Metan primește vizita Stelei. partida va avea loc duminică, 26 februarie de la ora 20:30.