Calcule: Cum ne putem califica in play-off

Calcule: Cum ne putem califica in play-off

Doar o etapa ne mai desparte de sfarsitul sezonului regulat. Desi echipa noastra nu a reusit sa castige decat un punct doua puncte in 2017, pastreaza sanse bune de calificare in Play-Off. Aici aveti toate calculele care ne pot trimite pe una dintre primele 6 locuri. 



Dupa rezultatul de egalitate in fata echipei Steaua Bucuresti,si dupa cele doua meciuri disputate luni, Concordia Chiajna 1-3 Astra Giurgiu si CSMS Iasi 1-2 CFR Cluj, formatia noastra se afla la un pas si jumate inafara play-off-ului cu doar o etapa inaintea finalului de sezon regulat. Astfel, etapa urmatoare, Gaz Metan va da piept cu ocupanta locului 4, CS U Craiova, echipa care are nevoie de victorie pentru a fi calificata matematic.

Echipa antrenata de Cristi Pustai, are nevoie de victorie pentru a se califica in play-off, fiind in momentul de fata la doar un punct fata de Astra Giurgiu,echipa care se afla pe primul loc inafara play-off-ului, si care are de disputat joi restanta cu CSMS Iasi, urmand ca in weekend sa dispute si ultimul joc cu FC Botosani de pe teren propriu.

Ocupanta ultimului loc din play-off, Dinamo Bucuresti, se afla tot la un punct in spatele nostru, cainii deplasandu-se la Targu Jiu pentru meciul cu Pandurii. Fara Alex Munteanu suspendat pentru cumul de cartonase, Gaz Metan este obligata sa castige cu Craiova, insa, si un rezultat de egalitate ar fi foarte bun,doar daca Dinamo nu castiga cu Pandurii.