Corigenți în Play-out: Gaz Metan a picat testul cu CSM Poli Iași

Corigenți în Play-out: Gaz Metan a picat testul cu CSM Poli Iași

Gaz Metan a pierdut cu scorul de 2-0 partida jucată sub priviriile propriilor suporteri în fața celor de la CSM Poli Iași. Meciul a contat pentru etapa a 4-a a Play-Off-ului și a consființit schimbarea liderului din grupa echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării. Deși echipa noastră a fost net superioară la toate capitolele, cele 3 puncte au fost adjudecate de oaspeți care n-au risipit cele două  ocazii avute, marcând de fiecare dată. 



Vasile Gheorghe deschis scorul după ce a transformat penalty-ul acordat de la căpitanul nostru din această partidă, Zaharia în chiar finalul primei partide. Ștefănescu de la oaspeți a lovit decisiv cu 5 minute înainte de ultimul fluier după o fază de manual. Goalkeeperul ieșenilor a fost eroul meciului. Bosniacul a avut nu mai puțin de 11 intervenții salvatoare în fața șuturilor expediate de jucătorii noștri pe spațiul porții.


Gaz Metan nu reușește să revină la forma cu care ne-a obișnuit în partidele din sezonul regulat atunci când învingea marile forțele ale campionatului, Steaua, Dinamo, Astra sau Viitorul. Din revelație, Gaz Metan devine, încet dar sigur, o echipă de pluton care nu pare capabilă să demonstreze că este ceamai bună echipă din Play-Off. Se pare că pierderile lui Llullaku și Axente, jucători care împreună au înscris 25 de goluri, sunt mult mai grele decât ne-am fi așteptat. Gaz Metan are doar o victorie în ultimele 11 partide! Șase goluri marcate și 16 primite...

Dacă continuăm în acest ritm, cel mai probabil ne batem pentru obiectivul cu care am început acest sezon: salvarea de la retrogradare. E devreme să vorbim despre asta. Mai sunt încă 10 meciuri din acest play-off și se pot întâmpla multe. Să sperăm că echipa va reveni la forma de altă dată și va demonstra că rezultate din prima parte a campionatului nu a fost o simplă întâmplare. 

Echipe:


Rezumat:


Statistici:


Clasament:


Următorul meci pentru Gaz Metan va fi luni, 10 aprilie în deplasare cu formația Concordia Chiajna. Partida este programată pentru ora 18:00.