Gaz Metan face cea mai bună repiză din Play-Out și se impune la scor în fața echipei FC Voluntari

Gaz Metan face cea mai bună repiză din Play-Out și se impune la scor în fața echipei FC Voluntari

Gaz Metan s-a impus în fața echipei FC Voluntari cu scorul de 4-1 într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Play-Out. Golurile victoriei au fost înscrise de Eric și Buziuc, fiecare cu câte o dublă. Golul oaspeților a fost un autogol al lui Buzean. 



După o primă repriză mai modestă, Gaz Metan a reușit cea mai bună repriză secundă din acest Play-Out și a marcat de 3 ori în 11 minute. Eric a deschis scorul în minutul 51 după o fază de generic. După ce a fentat un jucător advers, a trimis în colțul lung al porții apărate de Balaur. Tabela a fost schimbată după doar 4 minute când Buziuc și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Crețu îl găsește excelent pe Buziuc în apropierea careului de 6 metri deviind în poartă pentru 2-0. În minutul 62, Eric execută o lovitură liberă de pa partea dreaptă în direcția de atac a echipei nostre și balonul trimis de decar se oprește pentru a 3-a oară în plasa Volutnariului. Oaspeții marchează golul de onoare în minutul 62 când optarul nostru, Buzean trimite în propria poartă. Alexandru Buziuc face și el dubla în minutul 83 când frunctifică o pasă trimisă de Roberto Romeo. Aceasta este prima victorie înregistrată de echipa noastră 3 meciuri (o înfrângere și două egaluri). 





În urma victoriei de astăzi, Gaz Metan egalează la puncte, 34, pe CSM Poli Iași care are însă un meci mai puțin disputat. În această etapă, moldovenii vor juca cu ACS Poli Timișoara în deplasare. 

Rezumat meci: 


Echipe: 


Clasament:


În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu CSM Poli Iași în deplasare. Partida se va disputa vineri 19.05 de la ora 20:30.