Gaz Metan câștigă primul punct din acest sezon la Iași

Gaz Metan câștigă primul punct din acest sezon la Iași

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 0-0 cu CSM Poli Iași în deplasare într-un meci contând pentru etapa a 2-a a Ligii 1 din noul sezon. Acesta este primul punct scos de echipa lui Pustai după ce în prima etapă, formația noastră a pierdut cu scorul de 3-0 în meciul de la Ovidiu cu campioana en-titre, FC Viitorul. 

Captură foto: DigiSport1
Captură foto: DigiSport1

Din păcate primul nou în sezonul 2017/2018 mai are de așteptat. Deși am avut cel puțin 5 ocazii bune de a marca, mingea nu a trecut linia porții adverse. Efortul jucătorilor noștri a fost recompensat până la urmă cu un punct destul de important dacă ținem cont că meciul s-a jucat la Iași. Remiza de astăzi este cel de-al 7-lea meci dintre Gaz Metan și Poli Iași pe terenul moldovenilor. Înaintea acestei partide, CSM Poli Iași a reușit să câștige 4 meciuri din 6, celelalte două terminându-se la egalitate. 

Cea mai mare ocazie a meciului a aparținului puștiului nostru, Darius Olaru care în minutul 54 a trimis o ghiulea de la aproximativ 20-25 de metri care a lovit violent bara transervală. Balonul a fost trimis în out până la urmă de goalkeeperul  ieșenilor, Kevala.

Rezumat meci: 




Echipe: 




Clasament: 




În etapa a 3-a, Gaz Metan va evolua pe teren propriu împotriva echipei CFR Cluj. Partida va avea loc sâmbătă, 29 iulie de la ora 21:00. Acesta va fi primul meci acasă al sezonului pentru echipa noastră!