Așteptarea a luat sfârșit! Gaz Metan câștigă după 7 meciuri!

Așteptarea a luat sfârșit! Gaz Metan câștigă după 7 meciuri!

După 7 meciuri fără victorie, Gaz Metan a spart gheața în sfârșit cu FC Botoșani, nimeni alta decât revelația de până acum a campionatului. Formația noastră a marcat unicul gol al meciului în minutul 65 prin Roberto Romeo. Italianul se află la cea de-a doua reușită consecutivă dar și a sezonului după golul marcat în etapa trecută cu Juventus București. 



Pentru Gaz Metan este al cincilea punct câștigat în ultimele 3 partide și se pare că echipa își revine încet încet. Punctele câștigate astăzi pe teren propriu nu ne scapă de penultima poziție însă ne apropie de plutonul care se îndepărtase. 


Aceasta este prima victorie de pe teren proprie a Gazului Medias și a doua stagionară după cea cu ACS Sepsi OSK Sf. Gheroghe. În urma acestui rezultat, echipa noastră acumulează 9 puncte și se apropie la doar un punct de locul 12, ACS Sepsi, care are însă un meci mai puțin disputat. 

Rezumat meci: 


Echipele:




În etapa următoare, Gaz Metan joacă tot pe teren propriu, urmând să primească vizita campioanei en-titre, FC Viitorul. Meciul va avea loc Sâmbătă, 14 octombrie cu începere de la ora 16:30.