EXCLUSIV: Jucator de baza si-a reziliat contractul cu Gaz Metan

EXCLUSIV: Jucator de baza si-a reziliat contractul cu Gaz Metan

In prima zi dupa infrangerea de la Bucuresti, in fata echipei FCSB, un nou fundas a plecat de la Gaz Metan.
Adus la sfarsitul lunii Iunie, jucatorul Ionut Voicu si-a reziliat contractul cu echipa noastra.
Fundasul in varsta de 33 de ani a evoluat in 7 partide pentru medieseni.
Aceasta este a doua despartire dupa Milan Perendija.
"A fost pur si simplu decizia mea de a pleca de la echipa, pentru ca simteam ca in momentul asta nu pot sa ajut echipa mai mult, pentru ca niciodata in cariera mea nu am stat doar pentru bani la o echipa, am stat atunci cand am simtit ca pot sa fac ceva cu adevarat, am intalnit la Medias niste oameni extraordinari, si asta o spun cu toata sinceritatea, oameni care si atunci cand am venit si acum cand am plecat s-au comportat exemplar, imi doresc din tot sufletul ca cine a ramas, sau cine va veni in locul meu sa scoata echipa din aceasta situatie pentru ca e pacat, este o echipa frumoasa, si ar fi pacat sa dispara.

In primul rand daca am plecat mi-am asumat asta, vreau sa stau langa familie mai mult, eu pe unde am fost tot plecat am avut intotdeauna familia langa mine, acum nu am mai putut sa o aduc pentru ca a inceput scoala, gradinita, si a trebuit sa raman acasa pentru ca nu pot sa rezist fara copii, in primul rand cred ca si de aceea randamentul meu nu a fost atat de bun , nu am putut sa ii simt langa mine zi de zi.
Recunosc ca nu am avut o evoluatie foarte buna, si eu am fost dezamagit la multe meciuri, dar va asigur ca am dat tot ce am putut eu mai bun.
Daca au fost greseli au fost greseli omenesti, au fost greseli la fotbal, si asta a fost istoria mea la Gaz Metan". - a declarat Ionut pentru site-ul suporterilor.