Gaz Metan n-a reușit să învingă lanterna roșie

Gaz Metan n-a reușit să învingă lanterna roșie

Gaz Metan Mediaș a termiant la egalitate, scor 1-1 partida disputată pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești cu nou-promovata Juventus București într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1 de fotbal. 



După o primă repriză destul de slabă a echipei noastre, la pauză, gazdele au intrat cu avantaj minim prin reușita lui Călințaru din minutul 37. În repriza secundă, Cristi Pustai a făcut două schimbări care au schimbat jocul echipei noastre: Buziuc l-a înlocuit pe Khubutia iar Darius Olaru a fost schimbat de Manole. Roberto Romeo a adus egalarea în minutul 50 după un dribling de mare efect, trimițand fără speranțe pentru goalkeeperul bucureștenilor la scolțul scurt. Acesta avea să fie și rezultatul final al partidei, Juventus 1, Gaz Metan 1. Pentru noi acesta este cel de-al doilea rezultat de agalitate consecutiv după cel de etapa trecută, 0-0 cu Astra Giurgiu. 

Juventus București este singura echipă din Liga1 care încă n-a reușit să câștige nicio partidă în 12 etape, având 4 egaluri și 8 înfrângeri. Echipa noastră rămâne pe penultimul loc retrogradabil cu doar 6 puncte, aflându-se la 2 pucnte distanță față de următoarea clasată, Concordia Chiajna care are însă un meci mai puțin disputat. 

Rezumat meci: 


Echipele:


Clasament:


În etapa următoare, Gaz Metan va întâlni FC Botoșani pe teren propriu. Meciul va avea loc Vineri, 29 septembrie.