Gaz Metan vs Hagi si Eric

Gaz Metan vs Hagi si Eric

Prima etapa a returului de campionat incepe in acest weekend. Invinsi de Viitorul Constanta la scor de neprezentarea in partida din tur, jucatorii echipei Gaz Metan vor sa continue prestatia buna din ultimele 3 etape in care sunt neinvinsi, si sunt foarte motivati pentru meciul de sambata.

Gaz Metan – Viitorul: Anticipăm o evoluție consistentă contra deținătoarei titlului » Cotele meciului și două ponturi!
Revirimentul formației lui Pustai s-a lăsat așteptat, dar în cele din urmă s-a produs. După 10 runde in care n-a reușit să acumuleze decât 9 puncte, ”Gazul” a bifat 3 rezultate pozitive consecutive.
Primul din serie, un egal ”alb” împotriva Astrei, meci în care trupa medieșeană s-a ridicat în dese rânduri la nivelul locului 3 din stagiunea precedentă. Mai multe am fi așteptat din partea lui Golubovici & co. la Ploiești, contra Juventusului intern, dar punctul cucerit are valoarea sa. Descătușarea și al doilea succes stagional a fost bifat chiar în ultima etapa a turului sezonului regular. Chiar dacă Botoșaniul venea după o serie buna, de 3 meciuri fără eșec, Gaz Metan a scos maximum din duelul cu moldovenii. Moruțan & co. au avut puține situații bune de a marca, uar golul lui Romeo din minutul 65 al partidei, le-a fost suficient gazdelor pentru a pune mâna pe toate cele 3 puncte.
Echipele probabile :
Gaz Metan : Alex Greab, De Vriese, Cristian Sarghi, Marius Constantin, Filip Zderic, Cristi Danci, Ovidiu Bic, Darius Olaru, Sergiu Popovici, Roberto Romeo, Bojan Golubovic.
Antrenor : Cristi Pustai
Viitorul : Victor Rimniceanu, Cristi Ganea, Razvan Horj, Bogdan Tiru, Dani Lopez, Ionut Vina, Sebastian Mladen, Alex Cicaldau, Eric de Oliveira, Aurelian Chitu, George Tucudean.
Antrenor : Gheorghe Hagi
Meciul programat sâmbătă după amiază, de la ora 16:30, pe ”Municipal”, se anunță chiar mai greu. Viitorul a pornit, la rândul său, foarte greu în actualul sezon. Elevii lui Hagi au început, însă, ușor, ușor să recupereze. Cele 4 victorii din ultimele 6 runde i-au urcat pe Țucudean și colegii săi în preajma locurilor de play-off, fază a întrecerii pe care Viitorul este hotărâtă să o atace în retur.
La pariuri, prima șansă o are trupa din Ovidiu. Mai mult, cota pariului 2 solist este in scădere la majoritatea caselor de pariuri. Noi vom ține, însă, cont de alte aspecte. Importantă este, în primul rând, forma bună pe care o traversează echipa gazda a acestui duel, dar putem aduce în discuție și traseul sinuos al Viitorului, pe terenurile adverse. În cele 6 deplasări ale turului, campioana en-titre a cucerit doar 4 puncte, 3 dintre acestea la Concordia, într-un moment în care formația ilfoveană era ultima în clasament, fără niciun succes.
Cele mai bune ponturi si analize le găsiți pe www.pariuri1x2.ro
Pont: X pauză sau final, cota 1.62
De încercat: Scor final 1-1, cota 6.50