Victorii la scor pentru juniorii Under 17 si 19

Victorii la scor pentru juniorii Under 17 si 19

Fara cei mai buni juniori care au fost trimisi la echipa a-II-a, juniorii Under 17 si 19 au castigat impotriva celor doua echipe ale Soimii Sibiului cu scorul de 4-0 respectiv 5-2, in ultimele meciuri din cadrul etapelor preliminare pentru calificarea la Campionatul National de Elita, Under 17 si 19.

Prima partida a avut loc la ora 12, juniorii Under 19 au castigat cu scorul de 5-2 prin golurile marcate de Chertes(2), Costea, Mates si Cioban.

Antrenorul Flavius a trimis pe teren urmatorul 11 :

Portar : Dragomir Paul (Capitan), Andrei Capra, Busuioc, Miclaus, Razvan Vlad, Darius Boroncoi, Cioban George, Chertes, Cucerzan, Pistea, Costea.
-----------------------------------------------------------------------------------------
In cealalta partida la Under 17, gazistii antrenati de Tofanescu Stelian au castigat cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Calin Harfas, Grancea Emil, Birsan Sebastian si Zoltan Daniel.

Dancu Adrian, Cristi Avram, Fratila Vicentiu, Paculea Andrei, Crestel Flavius, Leonard Tosu, Sancelean Lucian, Casian Mihut, Grancea Emil, Calin Harfas si Birsan Sebastian.

Ambele echipe au ratat calificarea la campionatul de Elita, urmand sa se faca un campionat clasic in care vor juca toate echipele care nu s-au calificat.