Gaz Metan reuseste surpriza etapei

Gaz Metan reuseste surpriza etapei

Pe o vreme foarte friguroasa, si cu aproximativ 700 de spectatori in tribune, Gaz Metan si CS Universitatea Craiova sau intalnit la Medias pentru penultima etapa a acestui sfarsit de an.
Cu o revenire in joc de cateva etape, trupa antrenata de Cristi Pustai a practicat un joc mai deschis,  insa prima faza mai periculoasa a fost a adversarilor in minutul 22 atunci cand Dimitrov a fost blocat in careu de portarul nostru, Alex Greab.
Gaz Metan a pus pentru primadata pericol in careul advers in minutul 30 dupa o lovitura de cap a atacantului Golubovici.
Prima repriza a fost una echilibrata, echipa noastra avand doua suturi pe poarta, in timp ce echipa oaspete doar unul.
Minutul 55 al partidei aduce o accidentare in urma unui duel intre jucatorii Kelic si Darius Olaru, jucatorul nostru parasind terenul cu un guler cervical, fiind dus direct la spital.
Adversarii nostri au avut o posesie mai buna in repriza secunda, jocul disputandu-se mai mult in jumatatea noastra de teren.
O noua accidentare in echipa noastra a avut loc in minutul 70, portarul nostru Alexandru Greab fiind inlocuit de Razvan Plesca.
Restul meciului s-a disputat mai mult la mijlocul terenului fara prea multe emotii pentru cei doi portari, insa, imediat dupa ce arbitrul central a acordat 9 minute de prelungire, Sorin Busu il faulteaza in careu pe Barbut, iar Razvan Plesca apara sutul trimis de la 11 metri de catre Mitrita.
Cu doua minute mai tarziu, Gaz Metan a trecut pe langa golul victoriei, in urma unui corner, Golubovici a trimis din 5 metri in bara transversala, iar fluierul de final al centralului aduce un rezultare de egalitate, 0-0.

In urma acestui rezultat de egalitate, Gaz Metan ajunge la 5 meciuri consecutive fara infrangere, iar etapa viitoare se va deplasa la Chiajna.