FOTO-VIDEO--> 7 noutati la Gaz Metan Medias

FOTO-VIDEO--> 7 noutati la Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a facut astazi primele transferuri. Dupa mai multe plecari, printre care si ce-a a fundasului dreapta, Filip Zderic, formatia medieseana a obtinut astazi semnaturile a 6 jucatori.
Noul Manager Sportiv, Octavian Moraru, i-a adus la Medias pe jucatorii David Caiado (mijlocas de banda), Mario Rondon (atacant), Helio Montero Batista (fundas central), Ely Fernandes (Atacant), Edinho Junior (atacant) si Diogo Rosado (mijlocas).

Mijlocasul de banda, David Caiado, in varsta de 30 de ani, a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Estoril, Zaglebie Lubin, Olympiakos Nicosia, Victoria Guimaraes sau Metalist Kharkiv.

Mario Rondon, in varsta de 31 de ani, a mai evoluat la echipe precum Pacos Fereira sau Nacional(ambele din Portugalia), cat si 3 goluri in 13 partide pentru Nationala Venezuelei.

Brazilianul Helio Montero Batista, in varsta de 27 de ani, si-a inceput cariera in anul 2000 la Santos, urmand ca 8 ani mai tarziu sa se transfere la Deportivo Brasil, evoluand la echipe mai putin cunoscute, iar in sezonul 2015-2016, a evoluat in 21 de partide pentru Zimbru Chisinau.

Ely Fernandes, in varsta de 27 de ani, s-a nascut in Insulele CapuluiVerde, si a mai jucat la echipe precum Oliveirense, Santa Clara sau Vilafranquense.
Diogo Rosado, in varsta tot de 27 de ani, s-a nascut in Portugalia, si-a inceput cariera in 1999 la Peniche, urmand ca intre anii 2000-2008, sa fie crescut de Sporting Lisabona. De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe precum Penafiel, Fereirense, Blackburn Rovers sau Vitoria Setubal.
Intre anii 2007-2012, a evoluat si pentru Nationalele Under 17,19,21 si 23 ale Portugaliei.
Ultimul jucator Edinho Junior, in varsta de 23 de ani, a fost in lotul echipei Blackbun Rovers, evoluand doar intr-un singur meci in cele 2 sezoane petrecute in Anglia. Cele mai multe prezente le-a acumulat in tricoul echipei FC Farense(Portugalia), 4 goluri in 33 de meciuri. In anul 2013 a fost si in lotul Nationalei Portugaliei Under 19, evoluand in 8 partide.
Pe langa cele 6 achizitii, clubul Gaz Metan l-a prezentat oficial si pe noul medic al echipei, Alexandru Buza, care la finalul lunii decembrie si-a reziliat contractul cu formatia CSMS Iasi.
Managerul sportiv Octavian Moraru a vorbit despre venirea sa la Medias, si despre obiectivele sale cu echipe medieseana.