Victorie importantă pentru Gaz Metan! Echipa noastră urcă pe 3!

Victorie importantă pentru Gaz Metan! Echipa noastră urcă pe 3!


     Gaz Metan a câștigat cu 2-1 meciul disputat la Mediaș împotriva ocupanta locului secund din Play-Out, FC Botoșani și a urcat pe locul 3 cel puțin până la ultimul meci al etapei dintre OSK Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo București. 



      Echipa noastră poată fi depășită de Sepsi doar în cazul în care covăsnenii înving mâine. Gaz Metan a avut un început bun de meci aflându-se în posesia balonului aproape în permanență. Jobul bun făcut de Gaz Metan n-a rămas nerăsplătit. În minutul 28, Ely Fernandes îi trimite o pasă lui Mario Rondon iar acesta reușește să deschis scorul după un șutat plasat din întoarcere de la aproximativ 11 metri. 

     Scorul s-a menținut până în minutul 62 când fostul nostru jucător, Mircea Axente a egalat pentru botoșăneni. Egalitatea de pe tabelă nu a durat prea mult pentru că în minutul 65, Darius Olaru este faultat în careu însă centralul acordă lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Marius Constantin execută și marchează, aducându-ne în avantaj și totodată stabilind și scorul final, Gaz Metan 2, FC Botoșani 1.

Rezumat meci: 


Echipele:



Clasament:


Rezumat video: 



În urma acestui rezultat, Gaz Metan acumulează 21 de puncte după 7 etape scurse din Play-Out și ocupă poziția a 3-a în clasament, la egalitate cu FC Voluntari având însă un golaveraj mai bun. Următorul meci pentru nostru este tot pe teren propriu, duminică, 6 mai de la 18:30 împotriva liderului, Dinamo.