Doar egal cu Sepsi pe teren propriu. Emoțiile continuă

Doar egal cu Sepsi pe teren propriu. Emoțiile continuă


Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 1-1 pe teren propriu meciul jucat împotriva nou-promovatei OSK Sepsi Sf. Gheorghe, ratând astfel o șansă importantă de a se distanța de locurile retrogradabile. Echipa noastră a avut un start fulminant de meci, reușind să deschidă scorul după doar 5 minute de la primul fluier când Iulian Cristea a trimis cu capul mingea centrată de Chamed. 


Egalitatea a fost restabilită după 20 de minute de Istvan Fulop. Deși Gaz Metan a beneficiat de un om în plus pe teren mai bine de 25 de minute când Sato a văzut al doilea cartonaș galben, scorul a rămas același. De menționat faptul că oaspeții au ratat o ocazie de unu la unu cu Pleșca însă goalkeeperul nostru a reușit să apere. În ultimele minute, careul celor de la Sepsi a fost luat cu asalt de jucătorii noștri, însă fără niciun rezultat pe tabelă. 


Gaz Metan obține doar un punct după acest meci și emoțiile pentru salvarea de la retrogradare continuă. După 12 etape din Play-out, formația noastră ocupă poziția a 5-a cu 27 de puncte. În ultimele două partide, Gaz Metan va juca pe teren propriu cu Juventus și cu FC Botoșani în deplasare. 

Rezumat meci:



Echipe:



Clasament:



În penultima etapă a Play-out-ului, Gaz Metan va primi vizita celor de la Juventus, deja retrogradată. Partida va avea loc luni.