Fortes ramane la Medias. Vezi ce declara jucatorul, presedintele si Octavian Moraru

Fortes ramane la Medias. Vezi ce declara jucatorul, presedintele si Octavian Moraru

Cu trei goluri marcate in primele trei etape ale ligii 1, atacantul Carlos Fortes este unul dintre cei mai in forma jucatori din campionatul nostru. 
La o zi dupa golul marcat in poarta echipei Dinamo Bucuresti, au aparut in presa romana articole prin care jucatorul nostru va fi transferat zilele urmatoare la formatia FCSB.
într-un interviu acordat pentru un site, patronul echipei bucurestene ,Gigi Becali,  declara ca fotbalistul mediesean va fi imprumutat la echipa antrenata de Nicolae Dica cu optiune de transfer pe 5 ani.
Imediat dupa aceste declaratii, site-ul suporterilor a luat legatura cu presedintele clubului gazist, Ioan Marginean, care a declarat "ca jucatorul nu pleaca nicaieri".
Pentru a primi cat mai multe informatii, am luat legatura si cu Carlos Fortes care a declarat ca "Se incearca sa se puna presiune asupra mea fiindca vom juca impotriva lor, dar nu va faceti griji, ma simt bine la Medias, si voi pleca doar daca voi primi oferte din partea unui club mare, ceea nu e cazul acum" - a declarat atacantul pentru www.Gazistul.ro .

Ca situatia sa fie cat mai roz, am luat legatura si cu Octavian Moraru, managerul sportiv al clubului, care a declarat ca suma de transfer va fi una foarte mare, si ca nu are sens sa fie vandut sezonul acesta fiindca se doreste perfomanta. A declarat Octavian Moraru pentru www.Gazistul.ro

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei www.Gazistul.ro si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale www.Gazistul.ro, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.