Victorie de senzație! Gaz Metan învinge Dinamo și devine lider în Liga1

Victorie de senzație! Gaz Metan învinge Dinamo și devine lider în Liga1

Începutul foarte bun de campionat al echipei noastre a fost confirmat și în runda a 3-a a Ligii 1 de fotbal. Formația antrenată de Mihai Teja s-a impus cu scorul de 3-2 pe teren propriu împotriva echipei Dinamo București într-un meci spectaculos. 




Gaz Metan avut un început de meci mai bun și a reușit să deschidă scorul după numai 7 minute de la primul fluier când Darius Olaru a înscris cu un șut plasat din 8 metri după ce a preluat perfect o minge trimisă de Bușu. Salomao a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 32, la pauză intrându-se cu 1-1. 

Repriza secundă a început în forță, oaspeții reușind să intre în avantaj pentru prima dată în minutul 47 când Moldoveanu a rămas nemarcat în careu și a pus latul, balonul intrând în poartă. Acesta avea să fie și ultimul gol al dinamoviștilor din acest meci. Echipa noastră a jucat mai bine iar ocaziile nu au întârziat să apară. Gaz Metan a egalat dintr-o fază confuză. Fostul gazist, Popovici a vrut să scoată balonul din careu însă din fericire pentru noi, a șutat tare în coechipierul său, Mihai Popescu, mingea ricoșând în poartă. La doar 3 minute distanță de la egalare, Carlos Fortes este pus în valoare de către Darius Olaru iar atacantul portughez își trece numele pe lista marcatorilor pentru a 3-a oară în acest campionat cu un șut din interiorul careului de 16 metri.

Rezultat de pe tabela de marcaj a rămas neschimbat până la ultimul fluier al mecului, iar Gaz Metan acumulează 7 puncte după 3 etape și urcă pe prima poziție în clasament. 




Rezumat video: 




Rezumat meci: 



Echipe:



Clasament:



În etapa a 4-a, Gaz Metan va juca tot pe teren propriu împotriva formației FCSB. Partida va avea loc duminică de la ora 21:00.