Gaz Metan trimite din nou 3 jucatori la nationale

Gaz Metan trimite din nou 3 jucatori la nationale

Parcursul excelent al echipei noastre din acest campionat al ligii 1 da roade la toate capitolele.
3 jucatori antrenati de Mihai Teja au fost convocati la nationalele tarii lor.

Portarul echipei a-II-a, Andrei Cristea, a fost convocat la reprezentativa Under 19 a României,care va disputa o ”dublă” amicala cu selecționata similara a Suediei, in perioada 12-14 octombrie.
Reprezentativa U19 va juca în luna noiembrie calificările Campionatului European dedicat juniorilor Under 19, care se va desfășura în Armenia în vara anului 2019. România va face parte din Grupa 13 alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria și se va desfășura în perioada 14-20 noiembrieconform următorului program:

14 noiembrie 2018: Bulgaria – România
17 noiembrie 2018: Grecia – România
20 noiembrie 2018: România – Gibraltar
Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Portugalia și Germania. Turul de Elită se va disputa în primăvara anului 2019.
La finalul Turul de Elită, câștigătoarele celor 7 grupe, alături de țara gazdă, Armenia, vor participa la Campionatul European care se va desfășura în iunie 2019.
Mijlocasul Boubacar Fofana a fost convocat din nou la nationala Guneei, acolo unde va juca cu Rwanda pentru calificare la Cupa Africii pe Natiuni.
Celalalt jucator al echipei noastre este Nasser Chamed, mijlocasul in varsta de 25 de ani a fost convocat la nationala Insulelor Comore, si va da piept cu Maroc, tot in calificari.