Gaz Metan pierde in cupa cu CFR Cluj

Gaz Metan pierde in cupa cu CFR Cluj

Gaz Metan a fost învinsă cu 1-0 de CFR Cluj în optimile Cupei României.
Singurul gol al confruntării a fost marcat de George Țucudean în repriza secundă. Gaziștii au avut două ocazii mari de a egala, însă de fiecare dată Mario Camora a scos mingea de pe linia porții.
CFR  a avut prima ocazie a partidei în minutul 10 atunci când George Țucudean a reluat spectaculos din zona punctului cu var însă mult peste poartă. Peste doar trei minute la poarta cealaltă șutul lui Nasser Chamed a fost reținut de Jesus Fernandes. Același Nasser Chamed a șutat apoi din lovitură liberă în minutul 35, însă și de această dată portarul a fost la post. Prima repriză a fost una cu mulți nervi, cinci cartonașe galbene, trei pentru gaziști și două pentru clujeni, dar și un cartonaș roșu primit de Răzvan Pleșca din postura de rezervă pentru proteste.
 
CFR a deschis scorul în minutul 64, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă. Ciprian Deac a centrat pe jos în careu, iar George Țucudean a reluat imparabil. Peste doar patru minute Carlos Fortes a scăpat singur spre poarta adversă, a intrat în careu și a șutat dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 77, Camora a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Fofana Boubacar după un corner, iar apoi în minutul 85 a mai respins o dată, tot de pe linia porții mingea deviată de Carlos Fortes.