In 10 oameni, Gaz Metan obtine un egal pe terenul campioanei

In 10 oameni, Gaz Metan obtine un egal pe terenul campioanei

Gruparea de pe Târnava Mare a avut 2-0 pe terenul campionei după reușitele semnate de Ely Fernandes și Antoni Ivanov. Omrani a marcat apoi de două ori pentru formația sa, înainte de pauză și cu trei minute înainte de finalul jocului. Alb-negrii au evoluat din nou cu un om mai puțin circa o jumătate de oră. Răzvan Trif a fost jucătorul eliminat de această dată.
Gaz Metan a deschis scorul în minutul 12 al partidei din Gruia. În minutul 12, Ely Fernandes a profitat de o eroare a lui Arlauskis care a scăpat o minge ușoară și a înscris simplu. CFR a avut șansa egalării în minutul 26, atunci când George Țucudean a tras în plasa laterală a porții lui Răzvan Pleșca. Peste alte cinci minute, Antoni Ivanov a majorat avantajul formației sale cu un șut superb la colțul lung la care Arlauskis nu a putut interveni. Gazdele au redus din diferență cu două minute înainte de pauză, atunci când șutul lui Omrani de la marginea careului de 16 metri a lovit bara și a intrat în poartă.
La patru minute de la reluarea jocului, Carlos Fortes a fost lansat excelent de Antoni Ivanov, a amânat prea mult momentul șutului și a fost blocat în ultimul moment de Mureșan. Gaz Metan a rămas apoi pentru al treilea meci consecutiv în zece oameni. Răzvan Trif a văzut două cartonașe galbane în două minute și implicit pe cel roșu. În minutul 68, Ioniță a tras peste poartă din poziție ideală, iar apoi Pleșca a prins lovitura lui Omrani. În minutul 81, Arlauskis a respins lovitura liberă a lui Nasser Chamed, iar apoi peste șase minute CFR a reușit să egaleze. Omrani a profitat de o respingere greșită a lui Iulian Cristea și l-a învins pe Pleșca. În al treilea minut de prelungiri, CFR a primit ușor penalty după un duel între Fofana și Ioniță, însă Culio a tras în bară, iar partida s-a terminat 2-2.