Foto: Gaz Metan s-a duelat cu echipa secunda pe terenul mare

Foto: Gaz Metan s-a duelat cu echipa secunda pe terenul mare

Gaz Metan Medias si echipa a-II-a compusa in cea mai mare parte din juniori, s-au duelat in aceasta dimineata pe terenul mare.
Edi Iordanescu a avut ocazia sa ii vada la treaba pe tinerii gazisti care au facut o prima repriza buna, chiar daca au avut in fata aproape 11-le de baza al primei echipe.

modlet.ro
Prima repriza a fost controlata in totalitate de prima echipa, iar mai multi jucatori au trecut pe langa deschiderea scorului, insa mingile au trecut pe langa poarta, sau au fost aparate de Razvan Plesca, portarul fiind pus sa apere pentru juniori.

Jucatorii antrenati de Dorin Rosca si Dumitru Solomon au facut o repriza buna, au reusit in cateva randuri sa se apropie periculos de poarta lui Ricardo Batista, iar la pauza s-a intrat la cabine cu scorul de 0-0.
Repriza secunda a adus foarte multe modificari in ambele tabere, iar scorul a fost deschis in minutul 52, Luis Aurelio a inscris din marginea careului mare.
Portughezul a majorat scorul dupa alte 5 minute, iar pe lista de marcatori si-au mai trecut numele Ely Fernandes, Pedro Mendes de doua ori, si Andre Micael, scorul final fiind de 6-0.

Gaz Metan II va intalni sambata formatia Industria Galda de Jos, partida va avea loc de la ora 11:00 pe terenul de sintetic.