Am intrat in saptamana meciului cu Sibiu

Am intrat in saptamana meciului cu Sibiu

Fotbalul judetean a intrat in saptamana duelului sibian dintre Gaz Metan Medias si FC Hermannstadt.
Inaintea acestei partide, cele doua formatii sunt despartite de 16 puncte.
Gaz Metan este in continuare lider in play-out, acolo unde se pare ca nu are cu cine sa isi masoare fortele, iar singura echipa care ar putea sa ii puna probleme ar fi Dinamo Bucuresti, amandoua urmand sa se intalneasca peste 2 etape la Bucuresti.
Cu probleme mari salariale la Medias, si cu cateva absente importante din primul 11, gazistii au trecut fara probleme de Concordia Chiajna, scor 2-0, chiar pe terenul lor, cu un Darius Olaru intr-o forma de zile mari.
In cele 7 etape disputate in acest play-out, singura echipa care a oprit seria de victorii a Gazului fost Dunarea Calarasi, o echipa pe care n-a reusit sa o invinga etapa trecuta pe teren propriu, unde mediesenii au avut foarte multe ocazii.
In toate aceste etape scurse pana acum, Gazul este singura echipa care nu a fost invinsa, si care are 12 goluri marcate, in timp ce portarul Razvan Plesca a fost invins doar de 3 ori.
Antrenorul Edi Iordanescu spera ca pana la startul partidei de vineri, ora 21:00, sa revina in primul 11 si jucatorii Mario Rondon si Nasser Chamed, care au lipsit la meciul jucat la Chiajna.

Cele doua formatii s-au intalnit pana acum de 5 ori, iar statisticile arata ca Hermannstadt a fost mai buna, avand trei victorii, dintre care doua in Cupa Romaniei, in timp ce Gazul i-a invins decat in campionat, 1-0 la Targu Mures, si 2-0 la Pitesti.

Gaz Metan Medias incearca sa continue parcursul bun de pana acum, iar obiectivul pentru acest meci este unul simplu si clar : Victoria, pentru a ramane lider si inaintea meciului direct pentru fruntea clasamentului cu Dinamo.


De cealalta parte, echipa antrenata de Vasile Miriuta nu a mai castigat de 7 meciuri consecutive, marcat doar trei goluri, aflandu-se pe locul 12, loc de baraj, la un punct de Dunarea Calarasi care ocupa un loc care duce automat in liga secunda. 
Sibienii vin la Medias cu moralul scazut, fim probabil multumiti si cu un rezultat de egalitate, tinand cont ca etapa viitoare vor intalni Concordia Chiajna, una din contracandidatele pentru salvarea de la retrogradare, meciul urmand sa aiba loc la Sibiu, acolo unde tribuna I a fost data in folosinta.

Partida Gaz Metan Medias - FC Hermannstadt va avea loc vineri seara de la ora 21:00.
evomag.ro