Gaz Metan bate Botosaniul si revine pe primul loc

Gaz Metan bate Botosaniul si revine pe primul loc

Formația pregătită de Edward Iordănescu a bifat al patrulea succes consecutiv în play-out. Ionuț Larie cu o lovitură de cap în prima repriză și Darius Olaru în prelungirile partidei au semnat reușitele alb-negrilor. Gaz Metan este în continuare lider în play-out cu 28 puncte, la 3 de Dinamo.
Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei în minutul 3, atunci când portarul Martin Fraisl a scos de sub transversală șutul lui Darius Olaru din careul de 16 metri. Portarul Botoșaniului a fost la post și în minutul 10 la șutul lui Nasser Chamed pe care a reușit să îl respingă în corner. Golul a venit în minutul 13. Nasser Chamed a centrat dintr-o lovitură de colț, iar Ionuț Larie a marcat cu o lovitură de cap. În minutul 33, Gaz Metan l-a pierdut pe Romeo Roberto care s-a accidentat, iar în locul său a intrat Bradley Diallo.
În repriza a doua, gaziștii au făcut pasul înapoi, iar Botoșaniul a controlat jocul. În minutul 68, Lorand Fulop, jucător intrat după pauză, a tras de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 77, oaspeții au cerut penalty după un fault făcut de Sorin Bușu asupra lui Cătălin Golofca la marginea careului de 16 metri, dar reluările au arătat că intervenția jucătorului de la Gaz Metan a avut loc în afara careului. În minutul 84, Patache a încercat o centrare, dar mingea a luat o traiectorie ciudată și a căzut pe plasa porții apărate de Răzvan Pleșca. În prelungirile partidei Darius Olaru a risipit orice emoție pentru formația sa. Acesta a recuperat o minge în marginea careului de 16 metri, a driblat un apărător advers și a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru Gaz Metan.
Sursa : gaz-metan-medias.ro