Gaz Metan castiga la Chiajna si asteapta duelul cu Sibiu

Gaz Metan castiga la Chiajna si asteapta duelul cu Sibiu

Yazalde Gomes și Darius Olaru au semnat reușitele partidei disputate în Vinerea Mare. Gaziștii au acumulat 35 puncte și vor încheia turul play-out-ului pe prima poziție, după un parcurs aproape de perfecțiune, cu 6 victorii și un rezultat de egalitate.
Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 3, atunci când Yazalde Gomes a ajuns în poziție bună în fața porții Concordiei, dar a șutat pe lângă poartă. Replica gazdelor a venit peste cinci minute, atunci când lovitura de cap a lui Marian Cristescu din interiorul careului de 16 metri a fost prinsă de Răzvan Pleșca. În minutul 12, Thaer Bawab a șutat din prima de la aproximativ 15 metri, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. În minutul 35, David Caiado a încercat o execuție rafinată din marginea careului, dar Rîmniceanu a reținut fără probleme. Cu patru minute înainte de pauză, Căpitanul Marius Constantin l-a blocat foarte bine pe Thaer Bawab, iar apoi s-a opus și la șutul lui Adrian Ropotan, iar repriza s-a încheiat cu scor alb.
Gaz Metan a început în atac partea secundă, iar Yazalde Gomes a avut șansa de a deschide scorul. Acesta a șutat cu efect din interiorul careului, dar Marc s-a opus și a acordat corner. La cealaltă, același Marc a trimis peste din 3 metri, după o lovitură liberă care a fost deviată de Bawab. Gaziștii au deschis scorul în minutul 67 după un contraatac perfect. Antoni Ivanov l-a deschis foarte bine pe Darius Olaru pe partea stângă, acesta a înaintat, după care i-a centrat foarte bine lui Yazalde Gomes, care a trimis mingea în poartă. Peste alte cinci minute, Darius Olaru a plecat într-o cursă pe partea stângă, a intrat în careu, după care a marcat pe sub Rîmniceanu.
Gaz-metan-medias.ro