Gaz Metan pierde la Botosani dupa greseli de arbitraj

Gaz Metan pierde la Botosani dupa greseli de arbitraj

Gaz Metan a fost învinsă la limită de FC Botoșani dintr-un penalty inexistent. Centralul Horia Mladinovici a indicat punctul cu var după o ciocnire în careul de 16 metri între Ionuț Larie și Jonathan Rodriguez. În repriza a doua, acesta l-a eliminat pe Marius Constantin pentru un schimb de replici între acesta și unul dintre asistenți. Chiar și în inferioritate numerică, gaziștii au avut mai multe ocazii de a pleca cu un punct de la Botoșani.
FC Botoșani a avut primul ocazie în minutul 11, atunci când Jonathan Rodriguez a trimis mingea peste poartă de la aproximativ 30 de metri. Replica gaziștilor a venit în minutul 31 atunci când Mario Rondon a scăpat singur spre poarta adversă, a pătruns în careul de 16 metri și a șutat, dar Martin Fraisl, a reușit să prindă mingea. Peste alte șase minute, Ongenda a șutat pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca, iar în minutul 41, șutul lui Sebastian Mailat a trecut peste poartă. În minutul 43, Diego Fabrini a intrat în Ionuț Larie în careul de 16 metri și a căzut, iar centralul a indicat punctul cu var. A executat și a marcat Jonathan Rodriguez. Același jucător a lovit apoi transversala în prelungirile primei reprize cu un șut violent de la circa 25 metri. 

Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 61 atunci când șutul lui Sebastian Mailat din marginea careului de 16 metri a trecut puțin pe lângă poarta lui Fraisl. În minutul 67, gaziștii au rămas în zece oameni după ce Căpitanul Marius Constantin a văzut cartonașul roșu după un schimb de replici cu arbitrul asistent. Deși cu un om mai puțin, alb-negrii au forțat egalarea, iar în minutul 87 au avut o mare ocazie de gol. După o lovitură liberă de pe partea stângă, Ionuț Larie a trimis o minge pe spate în fața porții, însă niciunul dintre colegii săi nu a putut să o trimită în plasă. În primul minut de prelungiri, David Caiado a avut și el șansa egalării, însă a șutat peste poartă din careul de 16 metri.

www.gaz-metan-medias.ro